Simpozij Nefrološko učilište - Plitvice

Simpozij Nefrološko učilište 2014

Poziv na sudjelovanje

Hrvatsko društvo za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju Hrvatskog liječničkog zbora organizira stručni skup pod nazivom NEFROLOŠKO UČILIŠTE - 2014. s međunarodnim sudjelovanjem.

Skup će se održati 4.- 5. travnja 2014. godine u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima.

Cilj Simpozija je obraditi aktualne teme i novosti iz područja liječenja bolesnika sa zatajivanjem bubrežne funkcije. U radu simpozija učestvuju i predavači i sudionici iz BiH.

Edukacija će se odvijati putem plenarnih predavanja i radionica. Radionice su namijenjene prvenstveno mladim nefrolozima, a i ostalim zainteresiranim. Obraditi će se teme:

  • Komplikacije hemodijalize,
  • Liječenje anemije,
  • Imunosupresija i transplantacija bubrega
  • Forum mladih nefrologa - Kako prezentirati znanstveni rad?

 

U sklopu učilišta održati će se i 2. druženje nefrologa Hrvatske i Bosne i Hercegovine uz razmjenu međusobnih iskustava. Sudjelovanjem kolega iz BiH Simpozij postaje međunarodni te je shodno tome i bodovan od strane Hrvatske liječničke komore.

Skup je namijenjena je nefrolozima, internistima, liječnicima obiteljske medicine kao i svim profilima liječnika i drugih zdravstvenih radnika koji sudjeluju u liječenju bolesnika s bubrežnim bolestima.

Veselimo se Vašem dolasku.

Predsjednik HDNDT
prof.dr.sc. Sanjin Rački

 

OPĆE OBAVIJESTI

Sastanak će se bodovati sukladno odluci Hrvatske liječničke komore.

Kotizacije nema.

 

Prijave i obavijesti:

BIZZ putovanja d.o.o.
II Ravnice 1A | 10 000 Zagreb | Croatia
Phone: +385 1 4111 522 Fax: 01/4102 079
www.bizztravel.biz

Agent: goran@bizztravel.biz

BIZZ putovanja je rezervirao određeni broj soba u hotelu. Rezervacija smještaja vrši se po principu tko se prvi javi prvi je uslužen.

Rezervacija će biti potvrđena prema raspoloživosti soba u Hotelu Jezero ili će biti ponuđen alternativni smještaj. Rezervacija smještaja mora biti popraćena uplatom depozita.

 

PROGRAM

 

Ovdje pogledajte program Simpozija Nefrološko učilište 2014. u PDF formatu: